Предложения

Аватар
Автор на темата
bolka
Потребител
Потребител
Мнения: 8
Регистриран на: Чет Апр 23, 2020 2:57 pm

Мнение

Здравейте, имам няколко предложения.

1. Да се оправят ботовете - играта е все едно те знае от миналия петък, че си някъде си. Като купиш хамелеон да не могат да те разпознават, защото става напълно безсмислена тази екстра.

2. Балансирането на играта. Смисъл такъв всеки се бута да е терорист, за да може да си застане на мястото и да чака само да се показват. Съответно пък на контрата им писва и масово минават 1ци, което пък премества масово ботовете или играчите от другия отбор. Когато стане преместването на ботове, едвам се излзиза от базата, налазили от всякъде, тъй като няма адекватна съпротива и се налага да умреш 20 пъти преди да излезеш. Когато стане преместването на хора, има момент на неудобство, тъй като ти очакваш да едно, а то е друго. И като ти се случи 3-4 пъти едно след друго и..

3. Надписа хеадшот след като удариш глава. Лично на мене ми пречи страшно много, особено когато убия някой на разстояние. Буквално не виждам нищо. До колкото знам, не на всеки е така, зависи от резолюцията, но ако има вариант да се мръдне на някъде.
Аватар
Gmilanov
Администратор
Администратор
Мнения: 95
Регистриран на: Сря Яну 29, 2020 8:08 pm

Мнение

Здравей,

ботовете във този сървър ще се спрат, тъй като съм информиран и от други играчи на ЛС .

По редложение 1 и 2 това е решението.

За надписа Headshot сега пречи на теб след като се премести ще пречи на друг , ако имаме още оплаквание от самия надпис ще се спре плъгина но за сега остава.

Поздрави.