Правила на форума

Преди да пишете каквото и да е ,първо се запознайте с правилата!
Аватар
Автор на темата
Gmilanov
Администратор
Администратор
Мнения: 95
Регистриран на: Сря Яну 29, 2020 8:08 pm

Мнение

Общи правила:
1. Не обиждайте никой потребител по какъвто и да било начин нито по ЛС чрез тема, сигнатура или мнение.
2. Личните проблеми не се решават тука.
3. Расовата дискриминация НЕ се допуска тук.
4. Забранява се употребата на рангово изображение,ник и текст които наподобяват тези на членовете на екипа, както и да целят да представят потребителя като "по-висш" над останалите, без реално да са му предоставени такива права.

Мнения:
1. Когато пишете мнения пишете на кирилица !!!
2. Не пишете off topic (тоест не коментирайте друго освен темата)
3. Не пишете 2 коментара 1 след друг, в 1 тема. Изключение се прави в случаи, когато е минало определено време след последния ви коментар в темата, или пък искате да напишете нещо съвсем различно от предишното ви мнение.
4. Избягвайте мнения, които съдържат само и единствено емотиконки или цитат, прекалено големи изображения и излишни тагове.
5. Не пускайте постове на всяка тема от рода на "ЯКОО", "СУПЕР" и.т.н счита се за spam.
6. Не замествайте букви с цифри или други символи: Пример- 4естито - честито, 6околад - шоколад и.т.н
7. Не се допускат мнения, съдържащи ненужно големи картинки, съдържащи само главни букви, написани основно с различен от нормалния цвят и такива, които съдържат ненужно много емотикони. Такива мнения ще бъдат своевременно редактирани.
8. Забранява се разпространението и поддръжката на непозволени средства, тоест хакове, вируси, кракове и прочие. Същото се отнася и за плъгините използващи slowhacking, които променят настройките на играчите без тяхно разрешение. Същото се отнася и за плъгините даващи лъжна информация за сървъра (fake ping/fake player)
9. Да не се слагат излишни ББ кодове, примерно да слагате цвят на всяко ваше мнение.
- Цвета е за да се наблегне на дадена дума или изречение пример:
вижте последния ред думата банн.
10. Не пишете в теми, които са стари или отдавна не се пише в тях. Счита се за Bump!
11. Забранено е ползването на прекалено големи подписи, които излишно разширяват страницата. Обърнете внимание на размерите на снимките, които добавяте, както и на броя на клипове и подобни добавки.
12. При копиране на теми или взимане на информация от други сайтове сте длъжни да предоставите името на оригиналния автор и източника. Спазвайте правилата за разпространяване на въпросната информация, стига същите да са в границите на нормалното. Промяната на името на автора на чужди изработки е абсолютно забранено!
13. Забранено е да се изявявате като модератор във форума, тоест да карате потребителите да спазват правилата и да им държите сметка за нарушение на дадено правило. За тази цел е предназначен бутонът за докладване Трябва да си регистриран за да виждаш линковете!!!, използвайте го!
14. Избягвайте добавянето на линкове към други сайтове, ако същата информация може да се намери в нашия форум! Категорично е забранено да давате линкове към сайтове, които изискват регистрация за да бъдат прегледани или изтеглени нужните за темата файлове. Не се допуска умишленото рекламиране на сайтове и сървъри, освен на места, предназначени за тази цел.

Теми:
1. Когато правите тема задължително да е на кирилица
2. Проверете в търсачката дали я няма темата, която смятате да направите.
3. Да бъде с точно и кратко описание още като се види заглавието потребителя да разбере за какво става дума а не: "ПОМОЩ", "Вижте тази тема"