Лапешки истории

Ненужни теми тук!
Аватар
Автор на темата
bolka
Потребител
Потребител
Мнения: 8
Регистриран на: Чет Апр 23, 2020 2:57 pm

Мнение

Здравейте, преди малко се свързах с вашата сървър подръжка(Луцифер) в зомби сървъра и стигнахме до там там, че той е собственик на деатмач сървъра и аз пожелах да стана вип. В последствие пратих смс, който трябваше да струва 2.40, обаче се оказа 19.99лв. На всичкото отгоре ме блокира.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Свържи се с мене до утре, да оправиш нещата, инак пускам жалба в прокуратурата за измама от присвоителен характер. Единствената причина, поради, която ти давам възможност да се извиниш, е защото и аз съм ги правил тези глупости като по-малък. Най-лесно ми е да ти пусна жалба, да спечеля делото и да ми платиш 500лв. разходи.
Офтопик
Ако имаш 18 става още по-забавно.
Чл. 209. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28/82 г., бр. 10 от 1993 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддър жа у някого заблуждение и с това прични нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода до шест години.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 10/93 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до три години.
(3) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода от една година или поправи телен труд.
Аватар
Gmilanov
Администратор
Администратор
Мнения: 95
Регистриран на: Сря Яну 29, 2020 8:08 pm

Мнение

Здравей,

изпратил си смс на своя глава .

Не предлагаме смс услуги всичко става с кандидатура , а ако искаш да подпомогнеш развитието на веригата има тема във форума, и пак казвам никой не е задължен!!! Има и скайп за връзка ,който не е на Луцифер.

И кой по точно деатмач сървър ние нямаме такъв.

Оправяйте се помежду си . Темата се заключва.